Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαθμός “χρυσάφι” στους Αγ. Αναργύρους για τον Απόλλωνα

Η Νέα Ιωνία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αλλά και για τη Χανιώτικη ομάδα ο βαθμός είναι “χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

“Σφιχτό” παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο 23ο λεπτό ο Τσίτσας έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Φερναντίνιο.

Έξι λεπτά αργότερα (29′) ο Τσίτσας έδρασε εκ νέου παραχωρώντας κόρνερ στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 31′ με τον Μερόλι να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Αποστόλου.

Ο Άκης Ψαράκης απείλησε με σουτ στο 52ο λεπτό για να βγάλει σε κόρνερ ο Μπαλασάκης.

Η σημαντικότερη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 57ο λεπτό, με τον Πλατέλλα να εκτελεί πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Παληγεώργος στον Ταβάρες) “σημαδεύοντας” το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε, με τον Σπήλιο να ακυρώνει το γκολ.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, με το “λευκό” 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Σπήλιος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Βατός, Νούτσιας (Αρτας)
Παρατηρητής: Δροσινός (Πειραιά)

Νέα Ιωνία (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραφτόπουλος, Γερόλυμος, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Τζαμάι, Πλατέλλας, Αντωνόπουλος, Βεζυρτζόγλου, Αποστόλου, Φερναντίνιο.

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτσα, Παληγεώργος, Δάσκαλος, Κληρονόμος (78′ Μεγαλακάκης), Μαρκουλάκης Χ., Μαρκουλάκης Β., Μποτωνάκης, Τσόλης, Μερόλλι, Ψαράκης Ακ. Λέκας), Ψαράκης Μ. (61′ Πενταράκης).

Πηγή: athlitiko.gr