Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρεθυμνιακός: Και του χρόνου στον πάγκο του ο Ανδρέας Τσουπάκης

Μπορεί ο Ρεθυμινακός να μην κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανόδου στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ για την Γ΄Εθνική όμως η πορεία του Ανδρέα Τσουπάκη στον πάγκο της ομάδας κρίθηκε επιτυχημένη από τους διοικούντες την ομάδα και για αυτό έσπευσαν να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του και για την επόμενη σεζόν πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για φέτος. 
Άλλωστε ο 38χρονος τεχνικός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Ρεθύμνου ενώ πήγε την ομάδα και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου όπου έχασε από την Επισκοπή με 2-1. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και την νέα χρονιά με τον προπονητή Ανδρέα Τσουπάκη. Αναγνωρίζοντας στο έπακρο την μεθοδικότητα, την προσφορά του, την αγωνιστική εικόνα που έχει επιφέρει στην ομάδα μας οδηγώντας την στην κατάκτηση με εντυπωσιακό τρόπο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που όχι μόνο την έχουν καταστήσει ανταγωνιστική, αλλά και πρωταγωνίστρια, οδηγηθήκαμε με συναίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης στην απόφαση να αποτελεί τον καθοδηγητή της προσπάθειας μας και την νέα χρονιά. Έπειτα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου, στο πρωτάθλημα, της συμμετοχής σε δύο συνεχόμενους τελικούς του κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και της πολύ καλή αγωνιστικής εικόνας της ομάδας μας, δημιουργώντας παράλληλα και μια υποδειγματική συσπείρωση στα αποδυτήρια, κρίνουμε ότι ο Ανδρέας Τσουπάκης είναι ο πιο ικανός για να οδηγήσει τον Ιστορικό στην επίτευξη των στόχων του και στην επερχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα αποτελεί τον τεχνικό ηγέτη που εκφράζει τις αξίες και την ιστορία της ομάδας μας».