Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστολή του Α. Βλαχάκη στους φίλους του Ποσειδώνα: «Αποχωρώ από την προεδρία με ένα ολοκληρωμένο έργο ζωής»

Η επιστολή του Αντώνη Βλαχάκη στους φίλους του Ποσειδώνα

Ο Αντώνης Βλαχάκης με επιστολή του ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά από 3 χρόνια στην υπέρτατη θέση του προέδρου στην ομάδα του Ποσειδώνα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις εγκαταστάσεις της ομάδας, για τις οποίες όπως είπε, το σωματείο δεν οφείλει πλέον τίποτα και σε κανένα, πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Μιχάλη Τζιράκη.

Παράλληλα, μίλησε με σιγουριά ότι τα νέα μέλη του Δ.Σ του Ποσειδώνα θα οδηγήσουν την ομάδα πολύ ψηλά, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε να συμπορευτεί μαζί τους.

Η επιστολή του Αντώνη Βλαχάκη αναφέρει:

«Επιστολή προς όλους τους φίλους του σωματείου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες μετά από 3 σχεδόν χρόνια στην υπέρτατη θέση ευθύνης του σωματείου μας αποχωρώ με ένα ολοκληρωμένο έργο ζωής που ονειρευτήκαν όλοι οι προκάτοχοι μας . Προσπάθησα έστω και μονός να ολοκληρώσω τον πρώτο και μοναδικό στόχο την δημιουργία ιδιοκτήτου γηπέδου μετά από 29 χρόνια αγοράς του χώρου που δημιουργήθηκε το αθλητικό κέντρο. Τα εμπόδια ήταν πολλά περισσότερα από όσα εμφανίστηκαν ακόμη και μέσα από αστάθμητους παράγοντες, που δήλωναν αγάπη και αφοσίωσή και μεγάλη αγωνία για το μέλλον της ομάδας των ανατολικών προαστίων, Σήμερα 31 Μαΐου 2024 είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι το σωματείο μας για τις εγκαταστάσεις του δεν οφείλει σε κανένα έκτος από ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια Κρήτης και στον φιλάνθρωπο Μιχάλη Τζιράκη των αδύναμων ομάδων.
Το σωματείο έπρεπε να συνεχίσει και χωρίς έμενα στο τιμόνι με ένα νέο καπετάνιο με νέες αντίλήψεις και νέες ιδέες. Απευθύνθηκα όλο αυτό το διάστημα της παύσης των υποχρεώσεων σε πολλούς φίλους του σωματείου και κάτοικους των Πατελών που ίσως ενδιαφερόταν για την συνεχεία του σωματείου προς τα εμπρός. Χωρίς παθογένειες του παρελθόντος  που οδηγούν στον δρόμο της οπισθοδρόμησης.
Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι άνθρωποι που είπαν το ναι θα οδηγήσουν τον Ποσειδώνα πολύ ψηλά και θα δημιουργήσουν ένα πυλώνα άξιων και ανάπτυξης νέων που ίσως να με ευγνωμονούν αυτοί που γμωριζουν και σκέπτονται πάντα καλοπροαίρετα και αισιόδοξα .
Μένω μαζί τους γιατί ο Ποσειδώνας μας έχει ανάγκη όλους και από οποιαδήποτε θέση θα προσφέρω και θα στηρίξω την νέα προσπάθεια των ανθρώπων που δήλωσαν παρών για την συνεχεία της ομάδας μας
Με εκτίμηση στο ιστορικό σωματείο και στην αγαπημένη μου γειτονία, όσες πινακίδες και αν καταστραφούν στο πέρασμα του χρόνου δεν μπορούν να σβήσουν την προσφορά του καθενός μας στο πέρασμα του και ειδικά όταν αναλαμβάνει ευθύνες χωρίς ανταλλάγματα.

Βλαχάκης Αντώνης τέως πρόεδρος ΝΑΠΟ Ποσειδώνα 31/5/2024»