Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το αντίο του Στ. Ανωγειανάκη στον Ο.Φ.Α

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ο.Φ.Α αποτελεί ο Στέλιος Ανωγειανάκης με τον ίδιο με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικού δικτύου να λέει το δικό του αντίο στην πρώην ομάδα του. 

Αναλυτικά στη σχετική ανάρτηση του αναφέρει: 

“Μετά από δύο χρόνια δύσκολα αλλά και δημιουργικά αφού η ομάδα άλλαξε σελίδα και από την Α1 κατηγορία αγωνίστηκε και λόγω Μητρώου στη Β΄τοπική κατηγορία ήρθε η στιγμή να πω αντίο. 

Ξεκινήσαμε από την αρχή δημιουργήσαμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική με παιδιά του χωριού και της γύρω περιοχής . Παιδιά κάθε ηλικίας με τον μικρότερο να είναι γεννηθείς το 2008. Κάναμε μια πολύ ικανοποιητική χρονιά με 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες και γκολ 117-27 τερματίζοντας στη δεύτερη θέση . Ήρθε η στιγμή όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δ.σ που σεβάστηκαν την απόφαση μου. Να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε. Για την προσπάθεια που έκαναν να δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Στους ποδοσφαιριστές μου για τις θυσίες και τις προσπάθειες που έκαναν για να πάει καλά η ομάδα . Όπως βέβαια και για τους φροντιστές που ήταν όλα άψογα. Αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας (Ειδικά τα κορίτσια- παιδιά, γονείς από την Ακαδημία)

Σας ευχαριστώ από καρδιάς ”