Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό και έμειναν ζωντανές για την πρόκριση Γεωργία και Τσεχία (1-1-Video)

Όρθια στάθηκε η Γεωργία στο παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία στο Αμβούργο. Η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024 έληξε ισόπαλη 1-1, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους πόντο και να παραμένουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Τσεχία είχε συνεχώς ευκαιρίες για το γκολ, με τον Μαμαρντασβίλι να την κρατάει όρθια. Στο 45+4′ η Γεωργία πήρε προβάδισμα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μικαουτάτζε.

Στο δεύτερο μέρος, οι Τσέχοι συνέχισαν την πίεση και ισοφάρισαν στο 59′ με τον Πάτρικ Σικ. Οι παίκτες του Ιβάν Χάσεκ προσπάθησαν μέχρι το φινάλε να πετύχουν το γκολ της νίκης, ωστόσο ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έστησε τείχος στην εστία του.

Την τελευταία αγωνιστική η Τσεχία κοντράρεται με την Τούρκους (26/6, 22:00), ενώ η Γεωργία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (26/6, 22:00).

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια (82′ Γκβελεσιάνι), Κοτσορασβίλι, Κβαρατσχέλια (82′ Λομπανίτζε), Νταβιτασβίλι (62′ Χακβετάτζε), Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (62′ Λοχοσβίλι), Μικαουτάτζε (88′ Κβιλιτάια)

Τσεχία: Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Τσούφαλ, Χλόζεκ (55′ Λινγκρ), Σικ (68′ Χιτίλ), Πρόβοντ (81′ Μπαράκ), Τζούρασεκ (55′ Τσέρνι), Τσερνί, Κρέιτσι, Σούτσεκ. 

Δείτε τα δύο γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Γεωργίας με την Τσεχία: 

Πηγή: sport24.gr