Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύο οι νέοι γενικοί αρχηγοί του ΑΟΑΝ

Δύο πρόσωπα με έντονο παρελθόν στην ομάδα θα είναι οι νέοι γενικοί αρχηγοί του ΑΟΑΝ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Αγίου Νικολάου. Ο λόγος για τους Γιώργο Χρυσό και Νίκο Τσώτσο. 
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει: 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ανακοινώνει την ανάθεση των καθηκόντων του Γενικού αρχηγού, σε δύο γνώριμα πρόσωπα με έντονο «κυανόλευκο» παρελθόν, έχοντας υπηρετήσει τον ΑΟΑΝ μέσα από διάφορες θέσεις που τους προσφέρθηκαν στην ιστορία του σωματείου και την αγάπη τους για την ομάδα να είναι δεδομένη, όπως και η γνώση τους γύρω από τα θέματα που την απασχολούν. Πρόκειται για τους Γιώργο Χρυσό και Νίκο Τσώτσο.
Ο κ. Χρυσός πρώην ποδοσφαιριστής και ενεργό μέλος της ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΟΑΝ, έχοντας διατελέσει και προπονητής σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Λασιθίου, αναλαμβάνει αυτόν τον σημαντικό ρόλο, καθώς κρίθηκε ο καταλληλότερος, τόσο για το χαρακτήρα, τις γνώσεις του, αλλά και τις εμπειρίες του στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο κ. Τσώτσος επιστρέφει στη συγκεκριμένη θέση, στην οποία βρέθηκε τα προηγούμενα χρόνια, σε έναν ακόμη ρόλο από τους πολλούς που έχει αναλάβει στην ομάδα για τρεις δεκαετίες που βρίσκεται κοντά της και η μεταξύ μας νέα συνεργασία, ήταν δεδομένη.
Τους ευχόμαστε υγεία και να έχουν όρεξη, διάθεση και υπομονή, για να επιτύχουν στο έργο τους!”