Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε την σύντροφο του και το παρουσίασε ως… τροχαίο

Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν έχουν τέλος, με την Αστυνομία στην Κρήτη να καλείται καθημερινά να τα αντιμετωπίσει. Αυτή τη φορά, θύμα είναι μια 26χρονη στα Μάλια Χερσονήσου, που, αν και χτυπήθηκε από τον σύντροφό της, ισχυρίστηκε πως τα τραύματά της προήλθαν από τροχαίο ατύχημα.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 6 Ιουλίου, όταν λίγο μετά τις 9 το πρωί, το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για να παραλάβει την 26χρονη που ήταν εμφανώς τραυματισμένη.
Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, τόσο η ίδια όσο και ο 20χρονος σύντροφός της ανέφεραν πως τα τραύματα προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν.
Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, επιμένοντας στη δική της εκδοχή για τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι τα τραύματά της ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού και όχι τροχαίου, όπως υποστήριζε.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έφτασε στο νοσοκομείο. Ο 20χρονος παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τα τραύματα στη σύντροφό του μετά από ξυλοδαρμό και συνελήφθη. Στην 26χρονη παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
ΠΗΓΗ: cretaone.gr