Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώην προπονητής που δούλεψε στον ΟΦΗ αναλαμβάνει την Καβάλα

Ο ΑΟΚ ουσιαστικά συμφώνησε με τον έμπειρο Καβαλιώτη τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη και άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση, ώστε να ξεκινήσει επίσημα ο νέος σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν στη Super League 2. Αρχικά με ξεκαθάρισμα του περσινού ρόστερ και εν συνεχεία με τις προσθήκες που θα γίνουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

O 52χρονος Καβαλιώτης τεχνικός, που θα καλύψει το κενό του Καβακά, την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον Λεβαδειακό ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στη Super League ως υπηρεσιακός στον ΟΦΗ και ως τεχνικός συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Ντρίτα, στην Α’ κατηγορία Κοσόβου ως βοηθός του Άκη Βάβαλη).

Τελευταία φορά που εργάστηκε στον Νομό Καβάλας ήταν την σεζόν 2014-2015 όταν με τον Νέστο Χρυσούπολης κατέκτησε πρωτάθλημα Καβάλας, Κύπr;vελλο Καβάλας, άνοδο στην Γ’ Εθνική, Κύπελλο Ερασιτεχνών και Super Cup Ερασιτεχνών.

Πηγή: Voria.gr