Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hρόδοτος: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κώστα Ψαρρά

Παίκτης του Ηροδότου με κάθε επισημότητα είναι από τη Δευτέρα το βράδυ ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ Κώστας Ψαρράς που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αλικαρνασσού επιβεβαιώνοντας πλήρως και το ρεπορτάζ του Primesport.gr που σας είχε αποκαλύψει από τις 29 Ιουνίου ότι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του 23χρονου παίκτη θα είναι ο Ηρόδοτος. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: 
 “Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του 23χρονου μέσου με συμμετοχές και παραστάσεις από την Γ’ Εθνική. Κάτοικος Αλικαρνασσού και ο Κώστας Ψαρράς! Ο ικανός μέσος με πολύ γεμάτη σεζόν πέρυσι με τον ΠΟΑ μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές θα φοράει τη φανέλα του Ηροδότου μας τη νέα περίοδο. Κώστα καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, είμαστε σίγουροι ότι η συνεισφορά σου θα είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Κώστας Ψαρράς γεννήθηκε στις 21 Μαίου 2001. Κύρια θέση του είναι αμυντικός μέσος αλλά μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως κεντρικός μέσος αλλά και ως αριστερός μπακ. Είναι αριστεροπόδαρος, παίζει στο χώρο του κέντρου αλλά και με ευκολία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Λίντο, συνέχισε στη Δόξα Ηρακλείου και στην πρώτη ομάδα του Λίντο. Ακολούθησε η Κ19 του ΟΦΗ (δύο χρόνια) και μετέπειτα ο Γιούχτας (τρία χρόνια) με αποκορύφωμα αυτής της τριετίας το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική με την ομάδα των Αρχανών και την ιστορική άνοδο στη Super League 2. Πέρυσι με τον ΠΟΑ είχε ένα φοβερό πρώτο γύρο και παρά την… κοιλιά που ακολούθησε επετεύχθη ο στόχος της παραμονής, ενώ με την ομάδα του Ατσαλένιου κατέκτησε το Σούπερ καπ.”