Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Χαρλαύτης για τα οικονομικά προβλήματα της Επισκοπής

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής Γιώργος Χαρλαύτης ο οποίος έκανε σοβαρές καταγγελίες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. 
Ο ίδιος επισήμανε ότι παραιτήθηκε από την ομάδα και η παραίτηση του αυτή βαφτίστηκε ως λύση συνεργασίας υπογραμμίζοντας ότι παρακαλούσε μάταια να πάρει τα δεδουλευμένα του. 
Τέλος ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό της Επισκοπής Μάρκο Στεφανίδη όπου ήταν ο λόγος που επέστρεψε στην Επισκοπή, αλλά και την ομάδα του Γιούχτα παρά τη σύντομη συνεργασία που είχε μαζί της. 
Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Γ. Χαρλαύτη : 
“Μετά από πολύ καιρό και αρκετή προσπάθεια να κρατήσω την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μου σαν άνθρωπος πρώτα απ όλα και μετά σαν προπονητής ήρθε η ώρα να μιλήσω για την δεύτερη θητεία μου στον πάγκο της Επισκοπής Ρεθύμνου.
Εκεί όπου η παραίτηση βαφτίζεται λύση συνεργασίας, εκεί που το να παρακαλάς για τα δεδουλευμένα σου θεωρείται κάτι απόλυτα φυσιολογικό, εκεί που η κοροϊδία είναι κάτι δεδομένο, εκεί που ακόμα και η πρόταση για την πληρωμή σχεδόν των μισών χρωστούμενων δεδουλευμένων απλά περνάει απαρατήρητη, εκεί όπου πλέον υπάρχουν άνθρωποι παντελώς άσχετοι με το ποδόσφαιρο, εκεί που όλα τα λάθος από πλευράς διοίκησης και διευθυντή θεωρούνται φυσιολογικά, εκεί όπου το παραμύθι θεωρείται πιο σωστό από την αλήθεια.
Ο μόνος λόγος που επέστρεψα στον πάγκο της Επισκοπής μετά το σύντομο πέρασμά μου από την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ που ποτέ δεν ευχαρίστησα δημόσια αλλά θα το κάνω τώρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον οργανισμό της ομάδας του Γιούχτα, ήταν ο εξαιρετικός προπονητής, άνθρωπος και φίλος ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ.
Θα πω μόνο αυτό και όσοι γνωρίζουν θα καταλάβουν, το να δουλεύεις μαζί με αυτόν τον άνθρωπο καθημερινά είναι ποδοσφαιρική ευλογία. Κράτησε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο πέρνωντας τα εύσημα από όλους τους αντίπαλους προπονητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές μέσα από αποχές ποδοσφαιριστών από την προπόνηση για μέρες, μέσα από απλήρωτους ποδοσφαιριστές και προπονητές, μέσα από έλλειψη υλικού για προπόνηση μέσα από ποδοσφαιριστές που λόγο μη πληρωμής δεδουλευμένων ήταν συνέχεια στην πόρτα της εξόδου από την προπόνηση και την ομάδα γενικά.
Η ομάδα μέχρι την στιγμή που ο Κύριος Στεφανίδης ήταν προπονητής ήταν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και κανένας δεν υπολόγιζε την Επισκοπή στις ομάδες που θα έπεφταν κατηγορία. Μόλις έφυγε από την ομάδα εκείνη πήρε τον κατήφορο. Ομάδα να τρώει σε σουβλατζίδικο πριν από έναν πολύ κρίσιμο αγώνα στην Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο που έπεφταν οι σοβάδες και λόγο έλλειψης κρεββατιών κάποιοι να κοιμούνται σε ράντσα καθώς και το βραδινό φαγητό των ποδοσφαιριστών και των μελών του τεχνικού επιτελείου που ήταν βρασμένο από άνθρωπο της ομάδας που το έφερε στο ξενοδοχείο σε αλουμινένια κεσεδάκια μια χρήσης.Συγκεκριμένοι άνθρωποι που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα δεδουλευμένα τους!!!!! ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαμε καθημερινή συζήτηση γι αυτά. Δυστυχώς για κάποιους αυτή η ομάδα ήταν κάποτε στην Β Εθνική, που ήμουν μέλος της και το μόνο που έκαναν ήταν να την μικρύνουν και σαφέστατα να την οδηγήσουν στο τοπικό. Θα πει κάποιος ότι ”φίλε ήσουν κι εσύ μέλος της ομάδας που έπεσε στο τοπικό’ και ναι εκεί θα παραδεχτώ το λάθος μου να μείνω μετά την φυγή του coach Στεφανίδη γιατί πίστεψα ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει αλλά μάταια.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνεργάστηκα μαζί τους και ειδικότερα τους τερματοφύλακες της ομάδας καθώς και τους Βαγγέλη Βάμβουκα (φυσιοθεραπεύτη) Κώστα Συριτούδη (γυμναστή) Μπάμπη Αποστολάκη και Στέλιο Ανυφαντάκη (Γεν. Αρχηγοί) Μιχάλη Σπυριδάκη (φροντιστή) και Φίλιππο Μουρτζανό (γυμναστή).
Τέλος εύχομαι αυτή η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και να μην χρειαστεί κάποιος άλλος να πει το ίδια στο μέλλον. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ποτέ να μην κάνετε πίσω στο δίκιο και σε αυτά που δικαιούστε.”