Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κραυγή αγωνίας από τον ΕΓΟΗ για το γηπεδικό

Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό δ.σ για την ομάδα του ΕΓΟΗ. Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κοροβέζος ενημέρωσε τα μέλη του σωματείο για το γηπεδικό και τις διαδικασίες που έχουν προηγηθεί. Τα θέματα που συζητήθηκαν στην ημερήσια διάταξη ήταν η παραίτηση του γενικού γραμματέα της ομάδας και στο επόμενο δ.σ θα οριστεί ο αντικαταστάτης του. 

Αφού τα μέλη ενημερώθηκαν για αρκετή ώρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΓΟΗ θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τον Περιφερειάρχη Κρήτης , και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ προκειμένου να τους ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί με το γηπεδικό της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Βαγιάς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την κατάσταση που επικρατεί και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που τους αφήνουν εκτός του γηπέδου τους. Οι άνθρωποι του ΕΓΟΗ ζητούν να δοθεί άμεσα άδεια στο γήπεδο της Βαγιάς καθώς όπως αναφέρουν το γήπεδο έχει όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις ο ΕΓΟΗ έχει ενταχθεί στο Μητρώο και έχει άδεια λειτουργίας από το 1980 με απόφαση του τότε Νομάρχη.

Στόχος του ΕΓΟΗ με τις επαφές που θα γίνουν είναι το γήπεδο να πάρει μια προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι η ομάδα να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα στο Δήμο Μαλεβιζίου ώστε να δοθεί η οριστική άδεια στο γήπεδο της Βαγιάς

Οι άνθρωποι του ΕΓΟΗ τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αν συνεχιστεί το πρόβλημα με το γηπεδικό τον Ιανουάριο το αρχαιότερο σωματείο της πόλης του Ηρακλείου θα υποχρεωθεί να μπει σε απραξία.