Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λ. Σένκα: «Θα τα δίνουμε όλα κάθε Κυριακή»

Δηλώσεις για την ανανέωσή του με τον ΑΟΑΝ παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο Λεονάρντο Σένκα.

Ο Άγιος Νικόλαος θα είναι το ποδοσφαιρικό «σπίτι» του Λέο Σένκα για δεύτερη συναπτή χρονιά, με τον 27χρονο ικανό μεσοεπιθετικό να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το γεγονός, ενώ ευχαρίστησε την νυν και την απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του ΑΟΑΝ για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια και ήταν πολύ εύκολο να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε, καθώς έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο με τον τρόπο που με καλωσόρισαν πέρυσι και νιώθω πλέον σπίτι μου τον Άγιο Νικόλαο!
Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρόνια, με υγεία σε όλους πρώτα απ’ όλα και μετέπειτα, μέσα από πολλή δουλειά στο γήπεδο να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε και να δίνουμε χαρά σε κάθε ματς στον κόσμο της ομάδας, στον οποίο να πω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα μας βλέπει κάθε Κυριακή να τα δίνουμε όλα!
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την περυσινή διοίκηση για την άψογη συνεργασία και για το ότι με φέρανε στην ομάδα. Επίσης, άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τωρινή διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Μάνο Μακράκη που πίστεψε σε μένα και με κράτησε άλλη μια χρόνια στην ομάδα!».