Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεσπούν οι φίλοι της Μαρσέιγ για την μεταγραφή Γκρίνγουντ: «Ποτέ δεν ντράπηκα τόσο πολύ για αυτόν τον σύλλογο»

Τα «πυρά» των οπαδών της ομάδας δέχεται η διοίκηση της Μαρσέιγ αναφορικά με την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Μπορεί οι Γάλλοι να έβγαλαν από τα ταμεία τους 26 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt, για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι φίλοι της ομάδας δεν πήραν με καθόλου… καλό μάτι την συγκεκριμένη κίνηση.

Στο στόχαστρο δεν βρίσκεται η αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή αλλά το παρελθόν του εκτός γηπέδων, καθώς ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, ξυλοδαρμό και εξαναγκαστική συμπεριφορά κατά της πρώην συντρόφου του.

Αν και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν (!) λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους βασικούς μάρτυρες να έχουν αποσυρθεί και τον Γκρίνγουντ ουσιαστικά να απαλλάσσεται, πολλοί είναι εκείνοι που δεν… πείστηκαν για την αθωότητα του.

Πέρυσι ο ίδιος αγωνίστηκε ως δανεικός και είχε μια παραγωγική σεζόν στην Χετάφε, ωστόσο το όνομα του συνεχίζει να αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, με πολλούς φίλους της Μαρσείγ να σπεύδουν να εκφράσουν την αντίθεση τους για την μεταγραφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ποτέ δεν ντράπηκα τόσο πολύ να υποστηρίζω αυτόν τον σύλλογο. Αηδία να βλέπω αυτόν τον τύπο με τα χρώματά μας, αηδία να βλέπω ότι τον υπερασπίζονται ή ακόμα και τον υποστηρίζουν κάποιοι. Χωρίς εμένα», ανέφερε ένας από αυτούς στο Twitter, ενώ αρκετοί σχολίασαν την συγκεκριμένη κίνηση ως «αηδιαστική» και «ανήθικη».

#sdna