Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Πρεμιέρα για το φεστιβάλ “Μανώλης Κωνσταντινίδης” στις 23 Ιουλίου

Όμορφες βραδιές με σπουδαίους καλλιτέχνες, πολύ κέφι και γλέντι μέχρι το το πρωί βρίσκονται προ των πυλών από την διοίκηση της ομάδας του Ηροδότου προς τους φιλάθλους του συλλόγου, τον κόσμο της Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου.

Καλοκαιρινό φεστιβάλ εκδηλώσεων στον Ηρόδοτο με την επωνυμία του αείμνηστου προέδρου  Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη, αρχή με Μανώλη Κονταρό – Γιώργο Ξυλούρη την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 10 το βράδυ στο γήπεδό της ομάδας.

Το φεστιβάλ ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι και σκοπός είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο Ιούλιο – Αύγουστο στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πάρα πολλά στον σύλλογο.

Ο Μανώλης Κωνσταντινίδης διετέλεσε αρκετά χρόνια πρόεδρος του Ηροδότου με σπουδαίο έργο, συντέλεσε τα μέγιστα στην υλοποίηση του γηπέδου με μεγάλες κατασκευές και στην τοποθέτηση σε αυτό φυσικού χόρτου.

Οι φετινές εκδηλώσεις έχουν ως στόχο ο κόσμος της ομάδας να περάσει αξέχαστες βραδιές, να διασκεδάσει με την ψυχή του και παράλληλα την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Στις 23 Ιουλίου η Αλικαρνασσός θα σηκωθεί στο… πόδι με τη λύρα και τα τραγούδια του σπουδαίου Μανώλη Κονταρου και την μοναδική φωνή του εξαιρετικού λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Ξυλούρη σ’ ένα πολύ όμορφο συνδυασμό κρητικού και λαϊκού προγράμματος. Σας περιμένουμε όλους για γλέντι μέχρι το πρωί!

ME THN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΡΕΖΕΡΒΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6931180824.