Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΟΚ: Mε στόχο την πρόκριση στη Βοσνία απέναντι στην Μπάνια Λούκα

«Πετάει» για την επόμενη φάση του Champions League ο ΠΑΟΚ. Έχοντας προίκα το υπέρ του 3-2 της Τούμπας, ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει (22:00, Novasports Prime,) την Μπάνια Λούκα με στόχο να μείνει όρθιος στη Βοσνία για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και να βρεθεί πιο κοντά στο… σεντόνι.

Εφόσον τα καταφέρει η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε, η οποία έβγαλε νοκ-άουτ την Κλάκσβικ. Εφόσον αποκλειστεί, θα παίξει απέναντι στην ομάδα από τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Europa League.

Δεν ισχύει ο κανονικός του εκτός έδρας γκολ. Οπότε, σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτά, η μονομαχία θα οδηγηθεί σε παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι.

Δίχως απουσίες ουσιαστικά θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προφανώς θα παραταχθεί δίχως τις τελευταίες προσθήκες του, ενώ εκτός λίστας είναι οι Νάσμπεργκ, Τσαούσης και Μπαλωμένος. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και η Μπάνια Λούκα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σρέτσκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Μπάνια Λούκα (Μπόγιαν Μπουζίγκατσα): Σισκόφσκι – Κβρζιτς, Μέγιερς, Καρολίνα, Ερέρα – Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Κουλάσιν, Βούκοβιτς, Σάβιτς – Λούκιτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Καμαρά – Ντεσπόντοφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας – Μπράντον

Διαιτητής: Σάντερ Φαν ντερ Έικ (Ολλανδία)
Βοηθοί: Nτάιον Φίκερτ και Ρενς Μπλούμινγκ
4ος: Άλεξ Μπος
VAR: Ντένις Χίγκλερ, Ίνγκμαρ Όοστρομ

Πηγή: sport-fm.gr