Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Τρίτη η πρώτη συγκέντρωση του Ρεθυμνιακού της Γ΄ Εθνικής

Με την πρώτη συγκέντρωση, αλλά και την πρώτη προπόνηση ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο της Σοχώρας, το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού  εν’ όψη της νέας σεζόν που θα το βρει πλέον και επίσημα να αγωνίζεται έπειτα από την σεζόν 2020 – 2021 ξανά στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα αυτές τις ημέρες «πυρετώδεις» είναι οι διεργασίες των ανθρώπων της διοίκησης των «δελφινιών» για την ενίσχυση της ομάδας με τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας να είναι στοχευμένες και τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας :

“Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για την νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο της Σοχώρας, με την πρώτη συγκέντρωση και την πρώτη προπόνηση των «κυανόλευκων». Ευχόμαστε στο τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους ανθρώπους του Ιστορικού, καλή χρονιά με υγεία, πιστεύοντας ότι η επιστροφή του ξανά μετά από την περίοδο 2020-2021 στην Γ’ Εθνική θα συνοδευτεί από μια αντάξια εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις Εθνικές κατηγορίες».