Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε με χαμόγελα και όνειρα ο Ρεθυμνιακός -Με άρωμα Ηρακλείου τα δυο πρώτα φιλικά

Με πολύ όρεξη, αρκετές ελπίδες και φιλοδοξίες αλλά και με γνώση των ευθυνών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία επέστρεψε μετά 4 χρονιά, ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ρεθυμνιακός .

Με 21 παρουσίες, αλλά και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες και με τις διαδικασίες για την ενίσχυση του «κυανόλευκου» ρόστερ από τους ανθρώπους της διοίκησης να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, τα «δελφίνια» πάτησαν ξανά μετά από 65 ημέρες τον τάπητα του γηπέδου Σοχώρας, τον οποίο είχαν εγκαταλείψει στους 2 Ιουνίου λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου τελευταίου αγώνα του για τα μπάραζ κόντρα στον Καραβά (4-2).

Είχε προηγηθεί το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Ιστορικού Κωστή Παπαδάκη, του ταμία Ανδρέα Τζαγκαράκη και φυσικά τον προπονητή των «δελφινιών» Ανδρέα Τσουπάκη, προς παλιά, αλλά και νέα πρόσωπα του δυναμικού των πρωταθλητών, με την αξία της επιστροφής στα Εθνικά πρωταθλήματα, την ευθύνη που δημιουργεί η επάξια εκπροσώπηση της ιστορίας της ομάδας, αλλά και του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς και το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται, ήταν τα κοινά στοιχεία των χαιρετισμών, με τον 39χρονο τεχνικό  χωρίς χρονοτριβή να «βγάζει» στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες του για την «πρώτη» της νέας ιδιαίτερης χρονιάς.

Εκεί πραγματοποιήθηκε 90λεπτη προπόνηση στην οποία ο Ανδρέας Τσουπάκης έδειξε να είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, όμως όπως και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Φραγκιαδουλάκης, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Άκης Τζαγκαράκης γνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να πραγματοποιηθεί.

Ανάμεσα στους 21 της πρώτης και ένας παλιός γνώριμος, ο ακραίος αμυντικός Μανώλης Τουρνάκης που αποτελεί τον 3ο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.

Με «άρωμα» Ηρακλείου τα πρώτα 2 τεστ…

Με τον ιστορικό Εργοτέλη και μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει και κατά την διάρκεια της επίσημης σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τον ΠΟΑ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του επίσημα συμπεράσματα για την πορεία του βασικού σταδίου προετοιμασίας ο Ανδρέας Τσουπάκης. Παράλληλα ο τεχνικός των «δελφινιών» δρομολογεί και άλλα φιλικά με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι τότε τα πρώτα τεστ σύμφωνα με τον προγραμματισμό είναι :

17 Αυγούστου : Ρεθυμνιακός – ΓΣ Εργοτέλης
24 Αυγούστου : ΠΟ Ατσαλένιος – Ρεθυμνιακός