Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεν Χαγκ μετά την… ήττα: «Ήμασταν το ίδιο επίπεδο με την Σίτι! Πάμε για την Premier League»

Ο Έρικ τεν Χαγκ ήταν χαρούμενος και παραμένει αισιόδοξος παρά την απώλεια του πρώτου τίτλου!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε στον πρώτο μεγάλο τελικό της σεζόν, καθώς ηττήθηκε από την Σίτι στον τελικό του Community Shield, με τον Γκουαρντιόλα και τους παίκτες του να κατακτούν το τρόπαιο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι!

Πάντως ο Έρικ τεν Χαγκ έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του και με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ξεκαθάρισε πως υπάρχει… χαρά από το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε στα «ίσα» κόντρα στην πρωταθλήτρια, δείχνοντας πως μπορεί να φτάσει στην κορυφή της Premier League!

«Αυτό που μπορούμε να πάρουμε θετικά από την ήττα μας στο 2024 Community Shield είναι ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τη Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να πάρουμε αυτή την αυτοπεποίθηση για την Πρέμιερ Λιγκ.. Καταφέραμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο μαζί τους», δήλωσε ο κόουτς της Γιουναίτεντ.

«Έχει προετοιμασία για τη σεζόν, οπότε είναι πολύ έτοιμος αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι, ως ομάδα, δουλεύουμε καλά μαζί και νομίζω ότι αυτό το κάνει πολύ εύκολο για την Κασεμίρο.. Τότε μπορεί να φέρει τις ικανότητές του και μετά θα δείτε πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι και για την ομάδα μας», είπε ο Τεν Χαγκ για τον Κασεμίρο.

#sportsking.gr