Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία του Ηροδότου

Για παιδιά από 5 ως 15 ετών.

Ο Ηρόδοτος έκανε γνωστό ότι ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα (19/08) οι εγγραφές στην ακαδημία του, ενώ υπενθυμίζει τη μεγάλη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και τις υψηλές παροχές που προσφέρει. Η σχετική ενημέρωση:

«Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου είναι τα τμήματα υποδομής του κάτι που οι άνθρωποί του γνωρίζουν πολύ καλά και αποδεικνύουν και στην πράξη με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και αυτές που ακολουθούν στο πλάνο που έχουν θέσει.

Ξεκινώντας συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, την ΠΑΕ ΑΕΚ και επενδύοντας στο… αύριο του Ηροδότου. Συμφωνώντας και ανακοινώνοντας ανθρώπους με εμπειρία, γνώση και μεγάλη όρεξη να προσφέρουν με επικεφαλή ολόκληρου του οικοδομήματος από την Ακαδημία μέχρι και την πρώτη ομάδα τον Μανώλη Παπαματθαιάκη που όλοι γνωρίζουν την προσφορά του στον σύλλογο, την διαδρομή του συνολικά στο χώρο του ποδοσφαίρου και το πλούσιο βιογραφικό του..

Η Αλικαρνασσός είναι μεγάλη ποδοσφαιρομάνα, από εδώ έχουν βγει, ξεκινήσει, ανδρωθεί τεράστιοι ποδοσφαιριστές, από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Για να τους απαριθμήσουμε θέλουμε μέρες! Αυτό συνεχίζει και θα συνεχίζεται για δεκαετίες! Γιατί το ταλέντο είναι πλούσιο και αδιαμφισβήτητο, οι χώροι και οι άνθρωποι υπάρχουν αλλά και όλες οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία του ΠΑΣΑ Ηροδότου ξεκίνησαν για παιδιά από 5 – 15 ετών. Σε άπλετους χώρους που διαθέτει ο σύλλογος οι οποίοι είναι δίπλα ο ένας με τον άλλο και συναντάς πολύ δύσκολα μέσα στο Ηράκλειο! Με πολλά, διαφορετικά γήπεδα που είναι όλα μαζί: Γήπεδα με φυσικό χόρτο 11Χ11, συνθετικό τάπητα 11Χ11, 4 γήπεδα mini ποδοσφαίρου, 2 με συνθετικό τάπητα και 2 με φυσικό χόρτο. Οι προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται και σε φυσικό χόρτο. Επίσης στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣΑ Ηροδότου υπάρχουν 2 καφέ – κυλικεία και 8 χώροι αποδυτηρίων.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Η Ακαδημία του Ηροδότου θα παρέχει από την καινούργια σεζόν:

*Δωρεάν σετ προπόνησης με την εγγραφή. Δώρο η εγγραφή.

*Ιατρική και ασφαλιστική κάλυψη και όλη την διάρκεια των προπονήσεων. Στο πλαίσιο της ιατρικής κάλυψης στο γήπεδο βρίσκονται διαθέσιμοι δύο απινιδωτές, αχρείαστοι να είναι.

*Προπόνηση τεχνικής. Προπόνηση φυσικής κατάστασης.

*Συνεργάτη παιδοψυχολόγος.

*Συνεργάτη διατροφολογίας.

*Συνεργασία με ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 19 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή από 17:00 – 20:30 στο γήπεδο του Ηροδότου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6981 825 564 και 2810 226808 στην κυρία Χαρά Κόκκινου και στο γήπεδο του Ηροδότου. Έναρξη προπονήσεων την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου».