Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Πουρσανίδη η εκδήλωση συγχώνευσης ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου και ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν εκεί…

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου και ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ είναι πλέον μαζί, ξεκινώντας μια νέα εποχή για τις ακαδημίες των δύο σωματείων.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης εκπροσώπησε τον Όμιλο, που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη τους. Αναλυτικά δήλωσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτή την ιστορική στιγμή. Δε θυμάμαι κάτι ανάλογο να μου έχει ξανασυμβεί, δηλαδή δύο Ακαδημίες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να κάνει πράγματα, αλλά μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Το κάνω εικόνα και σα να βλέπω τον έναν πρόεδρο να σηκώνει το τηλέφωνο και να επικοινωνεί με τον άλλον λέγοντας του γιατί να μην το κάνουμε όλο αυτό μαζί, αφού έχουμε την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες μας και για τα παιδιά μας. Αυτοί το κατάφεραν, βάζοντας πίσω τους εγωισμούς τους για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις Ακαδημίες τους.

Έκανε χώρο ο ένας για τον άλλον, άνοιξε την αγκαλιά του να μπει ο άλλος μέσα και ο μόνος που θα έχει όφελος θα είναι τα παιδιά σας. Είμαι χαρούμενος που οι δύο σύλλογοι πρεσβεύουν τα ίδια πράγματα.

Χαίρομαι πολύ εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΟΦΗ και βρίσκομαι εδώ, και να ξέρετε ότι θα είμαστε υποστηρικτές των ομάδων και της συνεργασίας σας. Εύχομαι πραγματικά να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Εξάλου, υπάρχουν δυο ποδοσφαιρστες απο τον τόπο σας, ο Αποστολάκης και ο Θεοδοσουλάκης, που έχουν κάνει το άλμα και έχουν πάει στον ΟΦΗ και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι τη διαδρομή τους. Βέβαια δε θα γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές εξάλλου πρωτίστως μας ενδιαφέρει γίνουν καλοί άνθρωποι».