Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη νίκη για τους Νέους Αλμυρού, 1-2 την Ομόνοια

Την πρώτη τους νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Νέοι του Αλμυρού, οι οποίοι επικράτησαν με 1-2 της Ομόνοιας στο γήπεδο Πανεπιστημίου – Περιφέρειας.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού από κάθετη πάσα ασίστ του Τσαβολάκη ,το σουτ από τον Θεοδοσίου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ .

Στο 28′ από εκτέλεση φάουλ του Θεοδοσίου ,ο Τσαβολάκης με άλμα και καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τους Νέους του Αλμυρού.

Στο 29′ ένα σουτ από τον Ρούκο για τους Νέους Αλμυρού απέκρουσε σωτήρια ο Καλογεράκης σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά ισοφαρίζοντας στο 47′ μετά από κόρνερ του Πολίτη ο Πουλακάκης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1.

Στο 53′ ο Βασιλάκης με διπλή προσπάθεια σταμάτησε τον Πουλακάκη.

Στο 76 ο Μπουάνγκα για τους Νέους Αλμυρού μπήκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-2 .

Στο 80′ σέντρα του Μπουάγκα από δεξιά η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού μέσα στην μικρή περιοχή ο διαιτητής είδε ακούσιο.

Οι συνθέσεις:

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Μπουγάς, Σωτηρόπουλος(46’Τσαγκαράκης), Δασκαλάκης, Μπαφάκης, Παπαδογιωργάκης, Μπαντούνας, Πουλακάκης, Λουλάκης(32′ Σφακιανάκης), Πολίτης

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Θεοδοσίου(89′ Tζανής), Στρατάκης, Κοκολογιάννης, Περγαντής, Κολιορουδάκης(70′ Δάλλας) , Ρεμυδιανάκης, Τσαβολάκης, Τζαγκαράκης(89′ Φιτσοδασκαλάκης), Ρούκος(56′ Αρβανίτης), Μπουάγκα

Πηγή: Φωνή Μαλεβιζίου