Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπ. Δαμιανάκης: «Είμαστε έτοιμοι – Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τι δήλωσε ο αμυντικός του ΠΟΑ ένοψει της πρέμιερας της Γ’ Εθνικής

Την φετινή του πορεία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή η ομάδα του Ατσαλένιου, με το σύνολο του Κώστα Φραντζέσκου να υποδέχεται τον Α.Ο Τυμπακίου (16:00) σε μια από τις δύο κρήτικες μάχες της πρεμιέρας.

Στην τρίτη του χρονιά με τα πράσινα ο Μπάμπης Δαμιανάκης αναμενέται να είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας με τον 29χρόνο κεντρικό αμυντικό, σε δηλώσεις του στο Primesport.gr, να είναι αισιόδξος για την απαιτητική χρόνια που έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.»

Όσον αφορά για το αγωνιστικό κομμάτι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα υπάρχουν καλές ομάδες στον όμιλο και θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έχουμε δουλέψει σκληρά, κοντά δύο μήνες προετοιμασία υπό της οδηγίες του προπονητή.

Έχουν έρθει καινούργια παιδιά στην ομάδα και γνώριμα μεταξύ μας είναι καλή και ποιοτικοί παίκτες και θα βοηθήσουν και αυτοί να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.»

Θα ήθελα να πω σε όλον τον φίλαθλο κόσμο τού ΠΟΑ όπως πέρυσι που μας στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς και τους ευχαριστούμε έτσι και φέτος να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν.»