Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεταγραφή από Σερβία για τον ΑΟΑΝ

Την απόκτηση του Σέρβου επιτελικού μέσου Νίκολα Ποσκούριτσιτς ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟΑΝ, προσθέτοντας άλλον έναν σημαντικό παίκτη στο ρόστερ του ενόψει της σεζόν που ξεκινάει, αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Νίκολα Ποσκούριτσιτς, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Ο 21χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος. Στην του καριέρα του στο ποδόσφαιρο της Σερβίας, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 των FK Apolon, FK Mladost Lucani, FK Kiker Kraljevo, στις Κ19 των FK Sloga Kraljevo, FK Kolubara Lazarevac και σε επίπεδο ανδρών στην FK Polet Ratina.
«Ευχόμαστε υγεία και μέσα από την ομάδα μας να αναδείξει το ταλέντο του και στα ελληνικά γήπεδα, βοηθώντας την παράλληλα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!»
Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «κυανόλευκων» είπε:
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι παίκτης του ΑΟΑΝ, ένα εξαιρετικό σωματείο. Υπόσχομαι πολλή δουλειά και κάθε φορά που θα είμαι στο γήπεδο, σε προπόνηση και αγώνες να δίνω των καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία».