Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσημο το “μπαμ” του ΑΟΑΝ: Στα “μπλε” ο Ιατρούδης!

Την σπουδαία μεταγραφή του Γιάννη Ιατρούδη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ΑΟΑΝ!

Κάτοικος Αγ. Νικολάου και με τη… βούλα θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Ιατρούδης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΟΑΝ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα επιδιώξει να κάνει ένα restart στην καριέρα του μέσω των Λασιθιώτων, οι οποίοι προσέθεσαν ένα δυνατό “όπλο” στο σύνολο του Άλκη Πλουσή.

Η ανακοίνωση:

Στα «κυανόλευκα» ο Γιάννης Ιατρούδης!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του και αναδείχθηκε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το κύπελλο Ελλάδας (πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2018/2019, με 6 γκολ σε 8 παιχνίδια) και να αναδειχθεί έτσι καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 2 στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ τη σεζόν 2018/19. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, είχε πέρασμα από την Ολλανδία και την FC Volendam επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ Β’ και εν συνεχεία σε Κηφισιά, Χανιά και Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με το εθνόσημο.
Ευχόμαστε υγεία και με τις εμπειρίες που έχει, αλλά και τις ικανότητες του και όσα μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!».
 
Σε δήλωση του για την μετακίνηση του στον ΑΟΑΝ, ο Ιατρούδης, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του ΑΟΑΝ. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».