Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Με σοβαρότητα αλλά και απουσίες κόντρα στον Ρωμανό

Το μεγάλο διπλό της πρεμιέρας επί του Ρούβα στη Γέργερη δεν αποπροσανατολίζει τους “μπλε” που παραμένουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στους “κιτρινόμαυρους”.

Με σοβαρότητα απέναντι στο Ρωμανό για το 2Χ2 ο Ηρόδοτος στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (22/09, 16:00) στη Νέα Αλικαρνασσό!

Οι “μπλε” μπορεί να έβαλαν το πρώτο τρίποντο στο σακούλι περνώντας από μία δύσκολη έδρα αλλά δεν έχουν καταφέρει κάτι, το πρωτάθλημα μόλις άρχισε, ο δρόμος είναι μακρύς και η συνέχεια πολύ δύσκολη.

Με μόλις ένα εντός έδρας ματς στις έξι πρώτες αγωνιστικές, τέσσερα εκτός, το ρεπό και επιστροφή στο σπίτι μετά τον Ρωμανό τον επόμενο μήνα(!) τέλη Οκτωβρίου (Κυριακή 27 στις 15:00) για την αναμέτρηση με τις Μοίρες.

Οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο να τους σπρώξει με την φωνή του και την στήριξή του στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει όπως και με τον Ρούβα αρκετά προβλήματα.

Σε σχέση με την πρεμιέρα προστέθηκε ο Γιάννης Κοιλιάρας που τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος, αποχώρησε με πρόβλημα από την Γέργερη και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους “μπλε”.

Νοκ – άουτ βρίσκονται οι επίσης τραυματίες Γιάννης Κενδριστάκης, Ανδρέας Ξηρός, Σήφης Γιαννικάκης και ο τιμωρημένος Κώστας Γαρεφαλάκης (θα εκτίσει την δεύτερη από τις τέσσερις συνολικά αγωνιστικές της ποινής του).

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (21/09) στη Νέα Αλικαρνασσό.

Το… μενού είχε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής και ταχύτητες