Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παράσταση για έναν ρόλο για την ΑΕΚ, 4-0 την Χερσόνησο

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 την Χερσόνησο, σε μία παράσταση για έναν ρόλο της Εξόρμησης στο Πανεπιστήμιο.

Δείχνοντας τις διαθέσεις της με το… καλημέρα, η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη, προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με τον Καστελλιανάκη, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Μεταξάκης που έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Κουτζαβασίλης διαμόρφωσε άθελα του το τελικό 4-0 με αυτογκόλ.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ν’ ανοίξουν το σκορ. Ο Μεταξάκης με ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ με τον Μαραγκάκη να αποκρούει σε πρώτη φάση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Καστελλιανάκη που με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, λίγο αργότερα, όμως αρχικά στο 12′ ο Φρρόκου νικήθηκε από τον Μαραγκάκη στο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, ενώ στην συνέχεια ο Καστελλιανάκης αστόχησε με κοντινή κεφαλιά.

Στο 40′ ο Κατσαβούνης με εξαιρετική κάθετη πάσα, έφερε φάτσα με τον Μαραγκάκη τον Μεταξάκη, ο οποίος τον πέρασε και σε κενή εστία έγραψε το 2-0!

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43′ ο Καστελλιανάκης έφυγε κατά μέτωπο προς την εστία, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα με αποτέλεσμα την πτώση του, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον ίδιο να ζητάνε παράβαση και κόκκινη κάρτα, όμως αντ’ αυτού ο αρχηγός των γηπεδούχων δέχθηκε την κίτρινη για διαμαρτυρία.

Με το σκορ στο 2-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με την Χερσόνησο να προσπαθεί με κάποιο τρόπο να ξαναμπει στη διεκδίκηση του ματς. Στο 55′ ο Αγριμάκης με κοντινό πλασέ άγγιξε το γκολ της μείωσης, όμως είδε για κακή του τύχη τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Γκογκόση.

Αντ’ αυτού η ΑΕ Κατσαμπά έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα, όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μεταξάκη, ο οποίος με συρτό σουτ έγραψε το 3-0 με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 61′ οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη τους, με τον Κουτζαβασίλη να στέλνει άθελα του μετά από κόντρα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0.

Στο 71′ ο Σταυριανός λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι προσπάθησε να νικήσει τον Γκογκόση, που με σταθερότητα εξουδετέρωσε την απειλή για την εστία του.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

ΑΕ Κατσαμπά (Άγγελος Κασσωτάκης): Γιαγκιόζης, Μάρα, Μπάμπης, Μουρτζάκης, Χατζηανδρέου (26′ λ.τ Μαυράκης), Φρρόκου, Κατσαβούνης, Καστελλιανάκης, Δάσκος, Μεταξάκης, Ραπτάκης

Χερσόνησος (Μάριος Σηφάκης): Μαραγκάκης, Νάτος, Στεργίου, Τριάντης, Ντελάκης, Φρρόκου, Καπετανάκης, Αγριμάκης, Αρχοντάκης, Τραπιέρης, Κουτζαβασίλης