Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Oι επιλογές του Τρ. Δέλλα στην αρχική ενδεκάδα για το ματς με τον Λεβαδειακό

Με τον Μάρκο Μπάκιτς να επιστρέφει στην ενδεκάδα αντί του Αποστολάκη παρατάσσει τον ΟΦΗ ο Τρ. Δέλλας στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό που ξεκινάει στις 4.30 μ.μ. 

Ο Μαυροβούνιος αποτελεί και τη μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Στο 4-2-3-1 του 48χρονου τεχνικού ο Χριστογεώργος βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια , και στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γκονθάλεθ και αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης με τους Μπρεσάν και Λαμπρόπουλο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Μπαίνοβιτς και Μπάκιτς με τον Φούντα σε ρόλο επιτελικού μέσου να πλαισιώνεται δεξιά από τον Σενγκέλια και αριστερά από τον Νους , ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Γιούνγκ. 

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Καραχάλιος, Ριέρα, Σαλσέδο, Χριστόπουλος, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Αμπάντα. 

Mε 4-2-3-1 και ο Λεβαδειακός 

Και ο Νίκος Παπαδόπουλος παρατάσσει τον Λεβαδειακό με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Γκαραβέλης και στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Τσάπρας και αριστερά ο Βήχος με τους Λιάγκα και Παπαδόπουλο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Μεχία και Τσοκάι με τον Μπάλτσι σε ρόλο επιτελικού μέσου να πλαισιώνεται στα πλάγια δεξιά από τον Πεντρόσο και αριστερά από τον Ζίνι με τον Ρομό να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Στον πάγκο για τον Λεβαδειακό βρίσκονται οι: Στάγκος, Κωστή, Εραμούσπε, Κάσσος, Όζμπολτ, Συμελίδης, Πλέγας, Χαβαλές, Γιαννιώτας.