Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λευκή ισοπαλία για τον ΑΟΑΝ στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής με τον Ηλυσιακό

Με εντός έδρας ισοπαλία ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο ΑΟΑΝ ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής. 

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς έγιναν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες με τον ΑΟΑΝ να έχει την καλύτερη στιγμή στο ματς στο 85΄με τον Γκελοσάνι για να πάρει τη νίκη. 

Το ματς 

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες οι φάσεις στις δύο εστίες. Ο ΑΟΑΝ ήταν αυτός που είχε δύο καλές στιγμές στις αρχές του παιχνιδιού σε σουτ των Μέμμου και Γκίνη στο 5΄και στο 11΄που δεν βρήκαν στόχο , ενώ από την πλευρά του ο Ηλυσιακός απείλησε και αυτός δύο φορές την εστία της ομάδας του Αγίου Νικολάου στο 19΄με το μακρινό φάουλ του Ντρούγκα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ψιμόπουλος και στο 39΄με τον Ψιμόπουλο να αποκρούει εκ νέου το σουτ του Μπινιέρι.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν ακόμη πιο κακό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις. Προς το τέλος του ματς αυτός που θα μπορούσε να το κλέψει κατά κάποιο τρόπο το τρίποντο ήταν ο ΑΟΑΝ ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 85΄με το σουτ του Γκελοσάνι να φεύγει λίγο άουτ. 

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης, Ξενοκτιστάκης, Μαρκάκης, Κίσσας, Σένκα, Μέμμος (79΄Ιατρούδης), Γκίνη, Νοκά (68΄Πύλιος)ι, Χαλκιαδάκης, Θεοδωράκης.

Ηλυσιακός:  Καπατσώρης, Πριόνας, Παρασκευόπουλος, Πάτας, Γκέζος (76΄Καραγιάννης), Τσέργας, Γιαννόπουλος, Μπινέρι (89΄Κεχρής), Ντρούγκα, Ψύχας, Τσίπρας.