Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Λαμπρόπουλος “έσωσε” την παρτίδα στη Λιβαδειά για τον ΟΦΗ στο 94΄(1-1)

Ένας απογοητευτικός ΟΦΗ θυμήθηκε τον κακό του εαυτό στη Λιβαδειά αλλά ο Λαμπρόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε σε μια ανέλπιστη ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό ισοφαρίζοντας με σεντερφορίσια κεφαλιά στο 94΄σε 1-1 για τον ΟΦΗ. 

Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Μπάλτσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λεβαδειακού στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο 46΄με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Χριστογεώργου διαμορφώνοντας το  1-0.

Ο ΟΦΗ όμως δεν παράτησε το ματς και στο 94΄κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Λεβαδειακό και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλία όταν οι παίκτες του άλλαξαν πολλές φορές τη μπάλα αυτή κατέληξε στα αριστερά στον Σενγκέλια που με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Λαμπρόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός με γυριστή κεφαλιά “βαφτίστηκε’ σέντερ φορ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ο ΟΦΗ μετά από αυτή την ισοπαλία έμεινε για τέταρτο ματς αήττητος και ανέβηκε στους 8 πόντους , ενώ ο Λεβαδειακός που σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ανέβηκε

Το ματς

Ο ΟΦΗ ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο και ασύνδετος τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και στην επίθεση με τον Λεβαδειακό να είναι καλύτερος να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ.

Οι Βοιωτοί έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 1-0 στο 13΄με το σουτ του αμαρκάριστου Ρομό να φεύγει ελάχιστα άουτ, και στο 23΄όταν ο Χριστογεώρεγος απέκρουσε δύσκολα το μακρινό σουτ του Τσάπρα και ο ανενόχλητος Μπάλτσι μόνος του από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο ΟΦΗ η μοναδική στιγμή που απείλησε στο πρώτο μέρος ήταν στο 28΄στη διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Λαμπρόπουλο και Μπάκιτς τα σουτ των οποίων μέσα από την περιοχή κόντραραν στα σώματα των παικτών του Λεβαδειακού

Η ομάδα της Βοιωτίας αιφνιδίασε τον ΟΦΗ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Αργεντινό Μπάλτσι να κάνει ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Χριστογεώργο με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί γάμα της εστίας του αφού βρήκε λίγο και στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ παρά τις αλλαγές του Τρ. Δέλλα και την είσοδο στο ματς των Αποστολάκη, Σαλσέδο, Ριέρα, Μαρινάκη και Kαραχάλιο δεν κατάφερε να αλλάξει αρκετά την εικόνα του αλλά παρόλα αυτά ο Λαμπρόπουλος είχε διαφορετική άποψη και με μια εξαιρετική κεφαλιά στο 94΄ισοφάρισε σε 1-1 για την κρητική ομάδα εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή σέντρα του Σενγκέλια από τα αριστερά με τον Γεωργιανό να δίνει ακόμη μια ασίστ για γκολ. 

Το φιλμ του αγώνα

11΄Κόρνερ Τσοκάι κεφαλιά Ζίνι η μπάλα άουτ.

13΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Σέντρα του Πεντρόζο από τα δεξιά σουτ από το ύψος του πέναλτι του Ρομό η μπάλα ελάχιστα άουτ.

15΄Κίτρινη κάρτα στον Φούντα για αντικανονικό φάουλ πάνω στον Μπάλτσι

23΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, Δυνατό μακρινό σουτ του Τσάπρα αποκρούει δύσκολα ο Χριστογεώργος η μπάλα πάει στη συνέχεια στο Μπάλτσι που θα κάνει αδύναμο σουτ μόνος του από το ύψος του πέναλτι με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.

27΄Κίτρινη κάρτα στον Τσοκάι για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Νους.

28΄Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Λαμπρόπουλος και Μπάκιτς από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή κάνουν δυνατά σουτ αλλά η μπάλα και τις δύο φορές κοντράρει στα σώματα των παικτών του Λεβαδειακού.

35΄Ο Κατσικογιάννης χαρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσοκάι που κλωτσάει εν ψυχρώ το Φούντα στη μεσαία γραμμή.

43′ Ο Κατσικογιάννης αρνείται ξεκάθαρη κίτρινη κάρτα πάνω στον Μπάλτσι για μπουνιά στον Νους στο χώρο της μεσαίας γραμμής παρά το φάουλ που έδωσε.

44′ Εκτέλεση φάουλ από τον Γκονθάλεθ γυριστή κεφαλιά του Γιούνγκ μπλοκάρει εύκολα ο Γκαραβέλης.

46΄Γκολ για τον Λεβαδειακό. Τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Μπάλτσι έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του Χριστογεώργου.

60΄Κίτρινη κάρτα στον Μπρεσάν για διαμαρτυρία.

94΄Γκολ για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Σενγκέλια από τα αριστερά από το ύψος του πέναλτι ο Λαμπρόπουλος θα κάνει εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη και τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 1-1. 

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μεχία (82΄Κωστή), Τσοκάι (46΄Πλέγας), Μπάλτσι, Ζίνι (65΄Γιαννιώτας), Πεντρόζο (88΄Εραμούσπε), Ρομό (88΄Όζμπολντ)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (79΄Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Μπαϊνοβιτς (79΄Καραχάλιος), Μπάκιτς (54΄Αποστολάκης), Φούντας (79΄Ριέρα), Σενγκέλια, Νους, Γιούνγκ.