Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δέλλας: Συγχαρητήρια στους παίκτες ,γύρισαν ένα ματς που η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη”

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της ομάδας του για την ανατροπή και την πρόκριση επί του Παναιτωλικού εξέφρασε μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΟΦΗ Τρ. Δέλλας. 

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογές του να κάνει οκτώ συνολικά αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο για την συμπεριφορά του κόσμου ειδικά μετά το 0-1 του Παναιτωλικού τονίζοντας ότι “πρέπει να μας στηρίζει ο κόσμος τον θέλουμε και στα καλά και στα κακά”. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου: 

Για το αν ήταν ρίσκο οι οκτώ αλλαγές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα: 

“Δεν ήταν ρίσκο οι αλλαγές. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και τη δουλειά που κάνουν. Εμένα με ενδιαφέρει η εικόνα στο γήπεδο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θέλαμε να διασπάσουμε μία ομάδα που ψάχνει την αντεπίθεση, που είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Μετά το 0-1 ήρθε η νευρικότητα, ψάξαμε ανορθόδοξα τις λύσεις, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πιεστικοί, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί γύρισαν ένα παιχνίδι σε μία ατμόσφαιρα στο γήπεδο που δεν ήταν η καλύτερη για αυτούς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο.

Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό και αυτό κοιτάμε πλέον. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένα διαφορετικό ματς και από τακτική προσέγγιση και από θέμα ποιότητας.

Μετά το 0-1 ο κόσμος δεν μας βοήθησε τόσο. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας είτε κερδίζουμε είτε όχι. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, στην έδρα μας παίζουμε, ο κόσμος είναι η δύναμή μας και τον θέλουμε και στα καλά και στα κακά» Αξίζαμε αυτή τη νίκη και με τον τρόπο που παίξαμε και με τον τρόπο που το διαχειριστήκαμε αλλά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Για το τι διαφορετικό θα δούμε στο ματς του πρωταθλήματος: 

“Ο Παναιτωλικός έχει πολλούς καλούς παίκτες ειδικά στον άξονα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και από τακτικής πλευράς και από πλευράς ποιότητας και για αυτό είπα στους παίκτες μου “

Για το τι εννοεί ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πιο κοντά στην ομάδα: 

“Μετά το γκολ ο κόσμος δεν μας βοήθησε τόσο. Σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Για τους παίκτες αυτό είναι ένα βάρος. Στην έδρα μας παίζουμε ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και τον θέλουμε μαζί μας και στα καλά και στα κακά.”