Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη νίκη με χατ-τρικ Ρεμούνδου για τον ΠΑΟ Δειλινών, 4-0 τον Κεραυνό

Με τον Γιάννη Ρεμούνδο να μετατρέπει το ματς σε προσωπικό του σόου, ο ΠΑΟ Δειλινών πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ επικρατώντας του Κεραυνού με σκορ 4-0 στο γήπεδο Πανεπιστημίου-Περιφέρειας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο επιθετικός της ομάδας των Δειλινών πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του βοηθώντας έτσι σημαντικά σε αυτή τη νίκη. Στο 30′ ο Ρεμούνδος με σουτ θα ανοίξει το σκορ. Στο 66′ ο ίδιος πάλι με τον ίδιο τρόπο θα γράψει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Το 3-0 έγινε στο 80′ με δυνατό τελείωμα του Ρεμούνδου ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με πλασέ του Τουγλή!

Ο Κεραυνός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο είχε τις καλές στιγμές του στο παιχνίδι με τους Κεραλάκη, Ξημεράκη και Καλλέργη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟ Δειλινών (Χάρης Αρμουτάκης): Τζόι, Μιχελάκης, Ρέππας, Χασουράκης, Πασσάς (80′ Τουγλής), Δρακωνάκης, Νικητόπουλος (70′ Ζησιμόπουλος), Κεφαλούκος (80′ Τζαγκαράκης), Ροβιθάκης, (60′ Ταμιωλακης), Ορφανός, Ρεμούνδος

Κεραυνός  (Άρης Μαυρογιαννάκης): Αμπατζής, Μαυροζαχαράκης (60′ Χριστοδουλάκης), Ραπανάκης, Λέλεκας, Εργαζάκης, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος (46′ Καλλέργης), Παπαδάκης (60′ Ξημεράκης), Καλαιτζάκης (60′ Κυτσυκου), Γωνιανάκης, Κυραλάκης(60′ Τζαγκαράκης)