Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Xωρίς Ρουμπάκη και σε αναμονή για προσθήκες η Δαμάστα κόντρα στη Φαιστό

Η Δαμάστα μετά τη νίκη της πρεμιέρας, έχει δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής την Φαιστό.

Παρά την ανετοιμότητα της, η Δαμάστα μπήκε με το… δεξί στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας την Κυριακή που μας πέρασε του Ποσειδώνα με 2-0 εκτός έδρας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ένα αποτέλεσμα, που άρεσε πολύ στους “μπλε”, οι οποίοι ωστόσο έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν, μέχρι να είναι στο 100%, βρισκόμενοι σε αναμονή φυσικά, για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ.

Στη Δαμάστα προπονούνται αυτές τις ημέρες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που θα γίνει εκτός απροόπτου στο προσεχές διάστημα.

Ο Γιώργος Βλατάς προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να μάθει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τους παίκτες του, προκειμένου η ομάδα του να δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιωμένο πρόσωπο εντός των τεσσάρων γραμμών.

Γι’ αυτό, άλλωστε όλοι καταβάλλουν σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να μην χαθεί κι άλλο πολύτιμο έδαφος.

Πέρα από την απουσία του τραυματία, Δημήτρη Ρουμπάκη και τον Tζο Βιδάκη που παραμένει αμφίβολος, ο ικανός τεχνικός δεν έχει περαιτέρω προβλήματα, σχεδιάζοντας τα πλάνα του, για τον αγώνα της Κυριακής, απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα της Φαιστού.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας, η αυριανή (27/9), τελευταία προπόνηση αναμένεται να γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας στη Δαμάστα, ούτως ώστε και οι ποδοσφαιριστές να εξοικειωθούν με το γήπεδο.