Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση στην παράταση για την Καβάλα κόντρα στον Αιγέα Πλωμαρίου

Με την… ψυχή στο στόμα προκρίθηκε η Καβάλα, με 2-1 στην παράταση κόντρα στον Αιγέα στο Πλωμάρι, συνεχίζοντας στην Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, όπου θα συναντήσει εντός τον Αστέρα ΑΚΤΟR Τρίπολης.

Ο ΑΟΚ τα βρήκε… μπαστούνια με την αξιόμαχη ομάδα της Λέσβου, έχοντας για λυτρωτή στο 118΄, λίγο πριν τα πέναλτι δηλαδή, τον Σέρβο στράικερ, Μπόγκνταν Μάντιτς.

Ο άλλοτε επιθετικός των Ηλιούπολης και Προοδευτικής «έστειλε» με το γκολ του την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη στην επόμενη φάση, ενώ οι γηπεδούχοι στρέφονται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Οι «Αργοναύτες» έκαναν εκτενές ροτέισον, μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και παραμονές του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Φούρνοι Βενέτη στη Χαλάστρα (5/10, 15.00, ΣΚΑΪ) και λίγο έλειψε να τους κοστίσει. Μεταξύ άλλων, εκτός έμειναν οι Αστράς, Τσαμούρης, Ομπιόχα, Γαβριηλίδης και οι τραυματίες Κατσούρι και Λέλεκας, όπως και ο τιμωρημένος Δημητριάδης.

Το 0-1 για την Καβάλα έκανε ο Ρενίλντ Κασέμι στο 53΄, ενώ στο 59΄ είχε ισοφαρίσει ο Αιγέας Πλωμαρίου με τον Χρυσάφη, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση και τον Μάντιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων.

Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα 1-2 παράταση, 1-1 κ.δ.

Aιγέας Πλωμαρίου (Δημήτρης Γαβαλάς): Καλιαμπάκας, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης, Βελούτσος, Κόμβος, Πρωτούλης, Καλαμπόκας, Χρυσάφης, Μπαλωμένος, Τοπάλι, Κλούρας.

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης): Ιωαννίδης, Σμίλτος, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Δαλιανόπουλος, Μέτσε, Κασέμι, Πόποβιτς, Ντε Ολιβέιρα, Γκέκας, Μάντιτς. Έπαιξαν και οι Σπανουδάκης, Π. Δερμιτζάκης, Β. Παπαδόπουλος, Πάσαγκιτς, Κέρθι, Αντ. Δερμιτζάκης.

 

Πηγή: monobala.gr