Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H κραυγή αγωνίας και ένα μεγάλο γιατί από τον Β. Μιχελουδάκη

O Βασίλης Μιχελουδάκης με μια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της ομάδας.

Οι Κουνάβοι παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα σωματείο στο οποίο αθλούνται 27 ποδοσφαιριστές και παρά το γεγονός ότι η ομάδα αποτελεί σημείο αναφοράς για το χωριό και τα παιδιά εντούτοις  για μια καθυστέρηση στην αίτηση για το μητρώο τους αφήνει τουλάχιστον προς το παρών εκτός πρωταθλημάτων.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει την κοινωνία των Κουνάβων σε πολύ άσχημη θέση και ο Βασίλης Μιχελουδάκης με ανάρτηση του εκφράζει τις απορίες και τους προβληματισμούς του.

Αναλυτικά η ανάρτηση  Καλησπέρα.. δεν συνηθίζω να ανεβάζω Post στο Facebook,Όμως στην προκείμενη περίπτωση θα το κάνω για ένα ολόκληρο χωριό καί για 27 παιδιά που θέλουν πάνω από όλα νά αθληθουν. Τό πρωτάθλημα τής Α2 ΕΠΣΗ έπρεπε νά ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου .. Με τις διαφορές καθυστερήσεις για την ένταξη των ομάδων στο μητρώο όπως επιβάλει πλέον η κυβέρνηση, ξεκίνησε 21 Οκτωβρίου σχεδόν ένα μήνα μετά. Κάποιες ομάδες σε όλη την Ελλάδα ,δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες στην ένταξη τους στο μητρώο όπως καί ή δική μας ομάδα..21 μέρες μετά .. είμαστε στο περίμενε.. έχουμε υποσχέσεις .. ότι θα ανοίξει το μητρώο καί θά ενταχθούμε Κ εμείς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Κάθε αγωνιστική πού περνάει.. έχουμε την αγωνία..Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ποτέ και αν θα αγωνιστούμε;27 άνθρωποι ένα ολόκληρο χωριό πού η μόνη αθλητική δραστηριότητα ..είναι το ποδόσφαιρο.. απλά ανυπομονούν.. Έτσι εμείς έχουμε μάθει να περνάμε τις Κυριακές μας.. χρόνια τώρα.. θα μας το ξεκόψετε .. και αυτό για κάποιες σφραγίδες η υποβολές πού δεν μπήκαν ή δεν έγιναν στην ώρα πού εσείς επιβάλλατε ; Αφήστε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.. να αγωνιστούν.. και να αθληθούν… και πάνω από όλα να κάνουν αυτό που αγαπούν…