Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FootMercato για απομάκρυνση Μακελελέ: «Ο Αστέρας Τρίπολης τού επέβαλε το σύστημα και τους παίκτες»

Ο Κλοντ Μακελελέ αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, με το «Footmercato» να αναφέρει πως οι Αρκάδες τού επέβααλαν τους παίκτες και το σύστημα που θα έπαιζε η ομάδα.

Μετά από τρεις αγώνες όπου είχε δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ο Κλοντ Μακαλελέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης Aktor.

Στο τέλος αυτής της συνεργασίας αναφέρθηκε και το «Footmercato», όπου μεταξύ άλλων επισήμανε πως ο Μακελελέ αποχωρεί γιατί από τον Αστέρα του επέβαλλαν παίκτες αλλά και σύστημα της ομάδας.

Αναλυτικά ο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που επέβαλλε η διοίκηση, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια.

Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση».

gazzeta.gr