Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πακετά: Κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμό από την Premier League

Με δια βίου αποκλεισμό από την Premier League κινδυνεύει ο Λούκας Πακετά, ο οποίος κατηγορείται από την FA για παρεμπόδιση των ερευνών γύρω από την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα με την Αγγλική Ομοσπονδία για τον Λούκας Πακετά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό, οι οποίες όσο πάει και αυξάνονται!

Σύμφωνα άλλωστε με ρεπορτάζ της «Sun» που αναπαράγει και η «Daily Mail», η FA φέρνει ακόμα δυο κατηγορίες στο προσκήνιο εις βάρος του 27χρονου, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν μέχρι και στον δια βίου αποκλεισμό του από την Premier League!

Συγκεκριμένα η Αγγλική Ομοσπονδία κατηγορεί τον Πακετά για παρεμπόδιση της έρευνας γύρω από την υπόθεσή του, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του που ήταν μέρος των ερευνών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Άγγλων, η FA είχε κατασχέσει το τηλέφωνο του Πακετά για περίπου δυο μήνες, με τις Αρχές να εξετάζουν τα μηνύματα, τις κλήσεις και το τραπεζικό ιστορικό, με τον ίδιο κατά τη διάρκεια της έρευνας να αγοράζει νέο κινητό.

Τελικά η Ομοσπονδία το παρέδωσε πίσω, όμως όταν το ξαναζήτησε για πιο ενδελεχή έρευνα, ο Πακετά την ενημέρωσε πώς το είχε πετάξει και δεν μπορούσε να το βρει. Από την πλευρά της η FA δεν δέχθηκε τις δικαιολογίες του Βραζιλιάνου και ετοιμάζει κατηγορίες για παρεμπόδιση έρευνας με δυο σοβαρές παραβιάσεις για μη συνεργασία.

Gazzetta