Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρούβας: Κάτοχος του UEFA A΄o Γ. Ανωγειανάκης

Με επιτυχία πέρασε τις εξετάσεις για το δίπλωμα UEFA A ο τεχνικός του Ρούβα Γιώργος Ανωγειανάκης ο οποίος πλέον είναι κάτοχος του συγκεκριμένου διπλώματος δείχνοντας ότι θέλει συνεχώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην προπονητική.

Από εκεί και πέρα στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η ομάδα της Γέργερης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ αντιμετωπίζει την Κυριακή εντός έδρας την Μινωική με μοναδική επιδίωξη την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. 

Από την αναμέτρηση της Κυριακής απών θα είναι ο Ντελία που ταλαιπωρείτε από ένα μικρό τράβηγμα και στο Ρούβα θέλουν να τον προστατέψουν περισσότερο. 

Μιλώντας στο Primesport.gr για την αναμέτρηση με την Μινωική ο Γ. Ανωγειανάκης τόνισε:H ομάδα δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα για το ματς της Κυριακής όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στόχος μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι να πάρουμε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο και να βελτιώσουμε κατά πολύ την θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη”.