Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώην παίκτης του Ηροδότου στον Ρεθυμνιακό!

Στον Ρεθυμνιακό συνεχίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηροδότου

Στην ομάδα του Ρεθύμνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Βασίλης Ντότης.

Ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Ρεθυμνιακού και ανακοινώθηκε πριν από λίγο με κάθε επισημότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΝΤΟΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Ο ταλαντούχος μέσο-επιθετικός γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2002 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 1.75μ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στα τμήματα υποδομής του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από μια 3ετία που ακολουθεί στις Ακαδημίες του ΠΑΣ Ατρόμητου Ιωαννίνων, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα «μετακομίσει» στους «μικρούς» του Ολυμπιακού, όπου θα πάρει γερές «βάσεις» για την μετέπειτα καριέρα του, αλλά και την «μετανάστευση» του στην πρώτη κατηγορία Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Βασίλης θα φορέσει την φανέλα της MFK Zemplin Michalovce στην Fortuna Liga της Σλοβακίας, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2023 Στον Ηρόδοτο και την Super League 2. Ο Γιαννιώτης μέσο-επιθετικός φαίνεται ν αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη, καθώς μετά την ετήσια προφορά του στον ΑΟ Επισκοπής και την Γ’ Εθνική, συνεχίζει στην ίδια κατηγορία έτοιμος να υπηρετήσει την προσπάθεια του νεανικού συγκροτήματος του Ιστορικού.
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά, στην επίτευξη των στόχων μας».
Βασίλης Ντότης : «Είμαστε ένα σύνολο με ταλέντο που έχουμε την θέληση να τα καταφέρουμε».
Την ικανοποίηση του που ανήκει στην ομάδα του Ρεθυμνιακού, αλλά και την πίστη ότι οι συμπαίκτες του και αυτός θα πετύχουν στο τέλος τους στόχους τους, εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Βασίλης Ντότης. Ο ταλαντούχος μέσο – επιθετικός, τόνισε χαρακτηριστικά :
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού. Γνωρίζω κάποιους από τους νέους συμπαίκτες μου από την περσινή συμμετοχή μου με την Επισκοπή στην Γ’ Εθνική, οι οποίοι και με βοήθησαν στην άμεση προσαρμογή μου στην νέα μου ομάδα. Πολύ καλή εντύπωση και ένα από τα κίνητρα της απόφασης μου να έρθω στον Ρεθυμνιακό και να μετέχω στην μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια του, ήταν η προσέγγιση του προπονητή μου Ανδρέα Τσουπάκη. Χρειαζόμαστε δουλειά την οποία και πραγματοποιούμε καθημερινά, όμως είμαστε μια νεανική ομάδα που διαθέτουμε πολύ ταλέντο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας, όμως έχουμε την θέληση να πετύχουμε τους στόχους της παραμονής, και έχω την απόλυτη πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».