Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το απίθανο γκολ του Κουράκη έδωσε στον ΠΑΟΚ τον βαθμό στα Μάλια!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος και αήττητος στα Μάλια με τη γκολάρα του Κουράκη.

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Άκης Κουράκης που με απίστευτο γκολ στις καθυστέρησεις, διατήρησε το αήττητο του ΠΑΟΚ στα Μάλια, ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Η ομάδα των Μαλίων, ήταν σε καλύτερη ημέρα από εκείνη του Κρουσώνα, είχε ως καλύτερο ημίχρονο το πρώτο, όμως κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο, με τον Ζάχο που μέχρι εκείνη την ώρα να είναι ο καλύτερος των φιλοξενούμενων με τις καθοριστικές του επεμβάσεις, να υποπίπτει σε ένα ολέθριο λάθος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικόλλι στο 56′, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του.

Σε κακή ημέρα ο ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δεν μπόρεσε να απειλήσει ποτέ την εστία του Κορνηλάκη, μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κουράκη να εξαπολύει ένα απίθανο σουτ, από τα 30 περίπου μέτρα για δώσει στον ΠΑΟΚ τον βαθμό στα Μάλια.

Το φιλμ του αγώνα:

1′ Σέντρα στον αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΝΟΜ με τον Τζουβάρα να μην μπορεί να νικήσει τον Ζάχο που κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

9′ Νέα σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΝΟΜ και πάλι με τον Τζουβάρα. Μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Τζουβάρας τσίμπησε τη μπάλα προ του Ζάχου, αλλά την είδε να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων μετά από επαφή του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

27′ Μακρινό σουτ του Μόντι, πολλά μέτρα άουτ η μπάλα.

30′ Ο Μόντι δοκιμάζει και πάλι του πόδι του, αναγκάζοντας τον Ζάχο να πέσει στη δεξιά του γωνία για να αποσοβήσει το γκολ. Νέα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΝΟΜ!

35′ Ως μη γενόμενο το τετ-α-τετ Σεραφειμίδη με Κορνηλάκη.

45′ Τέλος στο πρώτο μέρος στα Μάλια. ΠΑΝΟΜ – ΠΑΟΚ igas 0-0

56′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΜ! Ο Νικόλλι εκτελεί φάουλ στον χώρο του κέντρου, ο Ζάχος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με τις γροθιές την έστειλε στα δίχτυα του.

65′ Ο Μαυροειδής παίρνει τη… μπουκιά από το στόμα από τον Ρούκα, διώχνοντας σε κόρνερ πριν εκείνος σκοράρει σε κενή εστία μετά από λάθος εκτίμηση του Ζάχου.

83′ Εκτέλεση φάουλ του Ανωγειανάκη πάνω από τα δοκάρια του Κορνηλάκη.

90′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Απίθανο γκολ του Κουράκη που με φοβερό σουτ νίκησε τον Κορνηλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΟΜ (Στ. Μαματζάκης): Κορνηλάκης, Τζανάκης, Διγενής, Κατσούλης, Μαυρίδης, Νικόλλι (82′ Κυριακάκης), Χαλιλάι, Κομσίου (72′ Γκούρο), Σαμπροβαλάκης (85′ Συσκάκης), Ρούκα, Τζουβάρας

ΠΑΟΚ igas (Β. Πλεσίτης): Ζάχος, Σημαιάκης (60′ Πυργιανάκης), Σηφάκης, Τσέρος, Μαυροειδής, Μαγάκης (76′ Αλεξάκης), Μανουσάκης (68′ Παπαδιός), Ανωγειανάκης, Βασιλάκης (60′ Σταυρακάκης), Κουράκης, Σεραφειμίδης