Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Στάθηκε όρθιος στο πρώτο μέρος αλλά λύγισε στο δεύτερο από τη Νέα Ιωνία (3-0)

Την ήττα με 3-0 από την Νέα Ιωνία γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Γιούχτας εκτός έδρας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Η ομάδα του Μ. Σουτζή στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και ακόμα ειδικά στη μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουρσέλη στο 44΄. 

Η Νέα Ιωνία από την άλλη καθάρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα δύο γκολ που σημείωσε μέσα σε δύο λεπτά στο 55΄αρχικά με πλασέ του Οδυσσέως λίγο πριν το ύψος του πέναλτι και στο 57΄με σουτ του Πλατέλλα εντός περιοχής. 

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε για τη Νέα Ιωνία στο 76΄με πλασέ ο Φωτόπουλος, ενώ ο Γιούχτας θα μπορούσε να είχε σημειώσει το γκολ της τιμής στο 80΄με σουτ του Μπουρσέλη εκτός περιοχής που πέρασε λίγο άουτ. 

Το φιλμ του αγώνα
14’ Γυριστό σουτ από τον Πλατέλλα η μπάλα περνάει δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Μακατουνάκη.
44’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα, έπειτα από καλό σουτ του Μπουρσέλη το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Ντρόστ, πέφτοντας στην δεξιά γωνία του.
55’ Η Νέα Ιωνία πετυχαίνει γκολ με τον Οδύσσεως, έπειτα από πλασέ λίγο πριν το ύψος του πέναλτι.
57’ Ο Πλατέλλας με σουτ εντός της περιοχής κάνει το 2-0.
70’ Φάουλ από τον Μπουρσέλη με γέμισμα στην περιοχή, ο Ντρόστ μπλοκάρει.
74’ Ο Παυλίδης απειλεί με κεφαλιά.
76’ Ο Φωτόπουλος φεύγει στην κόντρα και από θέση τετ-α-τετ πλασάρει σημειώνοντας το 3-0.
80’ Σουτ από τον Μπουρσέλη, λίγο έξω απ’ την περιοχή η μπάλα περνάει λίγο έξω απ’ τα αριστερά.
Νέα Ιωνία: Ντρόστ, Χατζηγεωργίου, Καλλιτσουνάκης, Μουστάκης, Αλέμης, Κουκοβίνης (Λαμπίρης 53’) Πίσσας, Αντωνόπουλος (Φωτόπουλος 53’) Πλατέλλας (Παπαϊωάννου 78’) Τζακάι (Αποστόλου 86’) Τζάκσον (Οδυσσέως 53’)
Γιούχτας: Μακατουνάκης, Γελαδάρης (Γερονικολός 68’) Φαζός, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης (Μερκουλίδης 86’) Δασκαλάκης (Φουκαράκης 63’) Μπουρσέλης, Σουρνάκης, Πιστικός (Χριστόπουλος 63’) Γαϊτανίδης (Ζαχαριουδάκης 63’) Παυλίδης