Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλμαζίδης: “Ανυπομονούμε να παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς” (Video)

“Ο κόσμος του ΟΦΗ θα μας δώσει ώθηση. Τους θέλουμε κοντά μας στο παιχνίδι με τη Σύρο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Λίγκ Καπ” τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Καλμαζίδης, για το παιχνίδι με το Φοίνικα, που θα γίνει το Σάββατο (19/10, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς – “Ανυπομονούμε να παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς., Περιμένω, ένα μεγάλο παιχνίδι” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, μιλώντας στο ofivolleyball.gr

Δείτε αναλυτικά τις αναφορές του Γιάννη Καλμαζίδη:

-Κύριε Καλμαζίδη, έφτασε η στιγμή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι…

“Ναι, ανυπομονούμε. Κάναμε αρκετές εβδομάδες προετοιμασία, για αυτές τις στιγμές. Εχουμε κάνε τα φιλικά και τις προπονήσεις μας. Αυτήν την εβδομάδα, προσαρμοστήκαμε στην ομάδα της Σύρου. Ελπίζω να εμφανιστούμε όσο καλά θέλουμε. Σίγουρα και η Σύρος, είναι μια δύναμη στο Ελληνικό βόλεϊ, τα τελευταία 20 χρόνια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το κάνει πιο δύσκολο ότι είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ. Οποιος κερδίσει συνεχίζει. Οποιος χάσει, σταματάει σε αυτόν τον θεσμό. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι πιστεύω”.

-Ενα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ…

“Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στους περσινούς τελικούς ανόδου, με τον Πανιώνιο,ένιωσαν τι εστί ομάδα βόλεϊ. Θα θέλαμε να τους έχουμε κοντά μας. Θα μας βοηθήσει πολύ η παρουσία τους. Θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος και η αγάπη τους. Ελπίζω να είναι κοντά μας και να μας στηρίξει”.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη.