Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στ. Μαματζάκης: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε το τρίποντο»

To τρίποντο που θα επαναφέρει την εξαιρετική ψυχολογία των πρώτων αγωνιστικών θα επιδιώξει να πάρει στην έξοδο του στο Θραψανό ο ΠΑΝΟΜ για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα και τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαματζάκη για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα στο Primesport.gr.

Πικρή ήταν η γεύση που άφησε το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο στρατόπεδο του ΠΑΝΟΜ, μολονότι η νίκη χάθηκε στις καθυστερήσεις. Αυτό το παιχνίδι ανήκει ωστόσο στο παρελθόν για τους Μαλιώτες, που έχουν μπροστά τους τη δύσκολη έξοδο στο Θραψανό, αντιμετωπίζοντας τον Ανθεστίωνα για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Τζουβάρας λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα,αποτελεί ερωτηματικό για τον Σταμάτη Μαματζάκη, ο οποίος μιλώντας στο Primesport.gr για την αναμέτρηση της Κυριακής ανέφερε: “Ένα δύσκολο παιχνίδι Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε το τρίποντο. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα, θα παλέψουμε για τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί.»

Η προετοιμασία του ΠΑΝΟΜ ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή (18/10) και όπως έγινε γνωστό, από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάζει ο Σταύρος Νικολιδάκης, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Μαλίων, αλλά το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμη.