Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Κακουλάκη η «απόδραση» για τους Κουνάβους, 1-2 τον ΠΟΗ

Οι Κουνάβοι κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα, ξανά εκτός έδρας, επικρατώντας του ΠΟΗ με 1-2 στο γήπεδο Σκουρέλλου για την 5η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ
 
Η ομάδα του Σταύρου Μαυράκη, σκόραρε περίπου στο ίδιο διάστημα σε κάθε ημίχρονο, με το δεύτερο γκολ, εκείνο του Κακουλάκη να της δίνει τελικά τη νίκη απέναντι στον ΠΟΗ.
 
Αρκετά καλό το ξεκίνημα στο γήπεδο Σκουρέλλου, με τον ΠΟΗ στο 20ο λεπτό να έχει δοκάρι σε προσπάθεια του Λυραράκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πάσα του Κανταρτζή και να την μετουσιώσει σε ασίστ.
 
Αντίθετα, οι Κουνάβοι στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία τους, δεν την άφησαν να πάει χαμένη, με τον Κεγιαδάκη να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με κοντινή προβολή στο 30′.
 
Με το 0-1 ως σκορ, πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, κάτι που έμελλε σύντομα να αλλάξει με την έναρξη του δευτέρου μέρους.
 
Συγκεκριμένα, στο 57′ ο Κανταρτζής έφερε το ματς ξανα στα ίσια για το 1-1, ευστοχώντας με πλασέ μέσα από την περιοχή.
 
Παρόλα αυτά, οι Κουνάβοι κατάφεραν ν’ ανακτήσουν το προβάδισμα στο 78′, με τον Γριβάκη να σεντράρει για τον Κακουλάκη, που με ένα υπέροχο τελείωμα, νίκησε τον Σκουραδάκη για το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.