Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεράστιο «διπλό» ο ΠΟA στην Πετρούπολη, 2-1 τον Άρη!

Εκείνη τη μεγάλη νίκη που θα του έδινε ώθηση μετά το μετριότατο ξεκίνημά του, ο ΠΟ Ατσαλένιου τη βρήκε σήμερα (20/10) στην Πετρούπολη!

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη και πήρε το «τρίποντο», επικρατώντας του αντιπάλου του με 2-1. Οι Κρητικοί έπαιξαν όπως έπρεπε και πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με τους ερυθροκίτρινους που βρέθηκαν σε κακή μέρα, έχοντας παρουσία που προκάλεσε προβληματισμό ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη (0-1), ενώ στο 62′ ο Γιακουμάκης σημείωσε το 0-2 με σουτ. Στο 70′ ο Σκεντεράι σκόραρε με σουτ (1-2) και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια για τον Άρη, που δεν κατάφερε έστω να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης (Αργολίδας)-Νούσιας (Άρτας)

Άρης Πετρούπολης . (Νίκος Παντέλης): Παχατούρας, Ραυτόπουλος (46′ Δρίκος), Ντόη, Ανδρέου, Σκεντεράι (80′ Κουφουδάκης), Γκοτσούλιας, Μενάι (55′ Κολλάς), Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης (60′ Μουστάκης), Βλαχομήτρος, Ντάουντα

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Γωνιανάκης, Δαμιανάκης, Νύκταρης, Βρετός (79′ Κουμάκης), Βοργιάς (79′ Κασσωτάκης), Μπουτσάκης, Ροβίθης (57′ Καϊμακαμούδης), Αυγουστάκης, Γιαλούσης, Γιακουμάκης (89′ Καλογιαννάκης).

soccerlive.gr