Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοινό μήνυμα από ΟΦΗ και Περιφέρεια Κρήτης ενάντια στον καρκίνο του μαστού (Video)

Με εκδήλωση που έγινε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου κορυφώθηκε η δράση που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ με την Περιφέρεια Κρήτης, έχοντας στο πλευρό τους τον Παγκρήτιο Σύλλογο “Στόχος – Πρόληψη”.

Σκοπός ήταν η ενημέρωση όλων των γυναικών για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενώ μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στο γήπεδο του ΟΦΗ (όπου δεκάδες γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία), η δράση συνεχίστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι γυναίκες της πόλης συμμετείχαν και πάλι μαζικά στη δωρεάν εξέταση που γινόταν στην κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ζήσης Καραχάλιος, Φιλίπ Μπαϊνοβιτς, Λεβάν Σενγκέλια και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν λουλούδια στις γυναίκες που έκαναν μαστογραφία, ενώ την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πιτσούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης.