Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντέρμπι κορυφής με Πέρα για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου – Δείτε το ζωντανά (Video)

Το εκπληκτικό σερί των 5 νικών στο πρωτάθλημα που την έχει φέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ θέλει να συνεχίσει σήμερα η εξαιρετική Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου που αντιμετωπίζει εντός έδρας στις 5 μ.μ τον Α.Σ Πέρα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το συγκρότημα του Μυρ . Παπαδάκη θα βρει απέναντι του την μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει και αυτή να κάνει το 5 στα 5 στα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι οι δύο μοναδικές ομάδες του 2ου ομίλου που παραμένουν αήττητες και μοιράζονται την κορυφή μαζί με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την Ηλιούπολη που έχουν όμως ένα ματς λιγότερο.

Άρα το αγωνιστικό δέλεαρ για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου είναι διπλό σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι καθώς από την μια θέλει να διατηρήσει το αήττητο του απέναντι στην πιο ανταγωνιστική ομάδα του πρωταθλήματος μαζί με την Αναγέννηση , και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με λιγότερους συγκάτοικους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ: 

Κυριακή 20/11

Π. Σαλπέας 17.00 Πορφύρας-Πεντέλη Χρόνης-Γαραντζιώτης (Δραμεσιώτης)

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΑΟΚ Χαλάνδρι Γαρινή-Βαγγάλης (Μπουρνάς)

Μελισσίων 17.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Κορωπί Ραπτογιάννης-Κουτίβης (Λιμνιάτης)

Αρκαλοχωρίου 17.00 Αναγέννηση-Πέρα Χριστινάκης-Καραπαπάς (Τζωρτζάκης)

Α’ Ηλιούπολης 17.00 Ηλιούπολη-Άρης Νίκαιας Αδαμόπουλος-Βομπίρης (Τεφτίκης)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου με τον Α.Σ Πέρα από το κανάλι της ομάδας του Αρκαλοχωρίου στο Youtube στο παρακάτω βίντεο: