Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε από τα Ανώγεια και επέστρεψε στις νίκες η Φαιστός!

Επιστροφή στα τρίποντα για την Φαιστό στην έδρα του Αετού Ανωγείων

Ο Αετός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς παίρνοντας προβάδισμα χάρις στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονιού Γ. στο 5′ αλλά η χαρά του κράτησε μόλις για δέκα λεπτά καθώς η Φαιστός ισοφάρισε με τον Γρηγοράκη στο 15′!

Σαν να μην έφτανε αυτό η Φαιστός έκανε δύο τα τέρματα της με τον Παπαδάκη Σ. να σκοράρει στο 23′ με κεφαλιά, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 40′ ο Γρηγοράκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 1-3, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αετός προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και το κατάφερε με το γκολ του Κεφαλογιάννη Ε. στο 75′, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ματς και έτσι με το 2-3 η Φαιστός επέστρεψε στις νίκες, ενώ ο Αετός έμεινε στους μηδέν βαθμούς.

Συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων: Ανταλουδάκης, Καστανάκης (45′ Καστρινός), Κερκέζος, Κονιός Γ., Σπαχής, Τουμπάκης (46′ Ξυλούρης), Αεράκης, Δραμουντάνης (75′ Μανουράς), Κονιός Α., Κρητικός (65′ Κεφαλογιάννης Γ.), Κεφαλογιάννης Ε.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Γρηγοράκης (90′ Νικηφοράκης)Καραπαζαρλής, Καρταλλιανάκης (90′ Φιτσάκης), Νικολιδάκης, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ. (70′ Φραγκιαδάκης), Παπαδάκης Σ., Σκαντζάκης, Άλλα (65′ Γεναράκης), Γρηγοράκης