Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 χρόνια μετά… έκανε το «comeback» στην Αγία Βαρβάρα ο Γ. Παπαγγελής!

Έπειτα από την ολοκλήρωση του φιλικού με την Παλιανή, η Αγία Βαρβάρα προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Παπαγγελή, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρόνος πλέον ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα της ομάδας!

 

Πιο συγκεκριμένα, την σεζόν 2015-2016, ο Γιώργος Παπαγγελής είχε πάρει μεταγραφή στον ΑΣΑΒ από τον Ηρόδοτο, όντας ένα από τα ταλέντα που έχει βγάλει η Νέα Αλικαρνασσός τα τελευταία χρόνια.

Εκείνη την σεζόν, ο Παπαγγελής πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην Α1 ΕΠΣΗ, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κόκκινου, αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης.

Από τότε και μετά, αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο, Αλμυρό, Γόρτυς, ΕΓΟΗ, Τύλισο και Γιούχτα 2010, με τον οποίο ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν, σκοράροντας 11 φορές.

Στην επιστροφή του στα «πράσινα», ήδη έχει αρκετούς γνωστούς από το πρώτο περασμά του όπως ο αρχηγός Μιχάλης Καρακωνσταντάκης και ο τερματοφύλακας Αχιλλέας Δαμιανάκης, ενώ μένει να φανεί, αν η φετινή χρονιά αποδειχθεί το ίδιο καλή με την περσινή, σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον…