Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βολική ισοπαλία για την Ολλανδία με το Εκουαδόρ (Video)

Σε ένα ματς που το Εκουαδόρ άξιζε να πάρει τη νίκη έμεινε τελικά στο 1-1 με την Ολλανδία σε ένα αποτέλεσμα που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βολεύει περισσότερο τους “οράνιε”

Η ομάδα από τη Λατινική Αμερική δεν μάσησε από το προβάδισμα των «οράνιε» στο 6ο λεπτό, κυριάρχησε στο γήπεδο και θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και την ανατροπή, μένοντας τελικά στο 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, η οποία ήταν ξανά απογοητευτική, αφού μετά την ισοπαλία χρειάζεται απλώς μία ισοπαλία απέναντι στο Κατάρ για να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια και με νίκη πιθανότατα να τερματίσει πρώτη.

Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Ολλανδία ψάχνει το Εκουαδόρ τελευταία αγωνιστική, ενώ το Κατάρ αποκλείστηκε και μαθηματικά πλέον από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ολλάνδια (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Μπλιντ, Ντάμφρις, Κλάασεν (69’ Μπέργκχαους), Κοουπμάινερς (80’ Βέγκορστ), Ντε Γιονγκ, Μπερχβάιν (46’ Ντεπάι), Χάκπο (80’ Ντε Ρόουν).

Ισημερινός (Γκουστάβο Άλφαρο): Γκαλίντεθ, Τόρες, Χινκαπιέ, Πορόθο, Εστουπινιάν, Εστράδα (74’ Σαρμιέντο), Πρεσιάδο, Πλάτα (90’ Ροντρίγκες), Μέντεθ, Καϊσέδο, Βαλένσια (90’ Ιμπάρα).

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο παρακάτω βίντεο: