Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη νίκη με ανατροπή για το Λίντο, 3-1 τον Άγιο Δημήτριο

To Λίντο «έσπασε» το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με ανατροπή, 3-1 του Αγίου Δημητρίου εντός έδρας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στην 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Πρώτη νίκη μετά από 5 αγώνες για το νεανικό σύνολο του Δ. Χριστοφή στο πρωτάθλημα που υποχρέωσε τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Άγιο Δημήτριο στην πρώτη ήττα την φετινή σεζόν.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Παπαδάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καργάκη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Καβροχωρίου, η οποία είχε ρυθμό στο παιχνίδι της, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με Μπελαδάκη και Μανιαδή, ενώ και το Λίντο είχε ορισμένες καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον Ανδρεαδάκη αλλά και τον Μαυρή ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Καφετζάκη στο τετ-α-τετ που είχαν μεταξύ τους.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ωστόσο το Λίντο βρήκε το γκολ που έψαχνε ισοφαρίζοντας σε 1-1, με τον Βλαχάκη στο 48′ όταν εκείνος αξιοποίησε την ασίστ από τον Κομνηνό από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατάφεραν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή αλλά και να φτάσουν σε ένα ασφαλές σκορ για τους ίδιους.

Στο 75′ ο Διακάκης ευστόχησε από την “άσπρη” βούλα του πέναλτι για το 2-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Κόττας που είχε περάσει μέσα στο παιχνίδι, έβγαλε την σέντρα στον Κομνηνό στο 85ο λεπτό, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1 για το Λίντο, το οποίο πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίντο: Καργάκης, Κάββαλος, Διακάκης, Μαρκάκης, Χουρδάκης, Κομνηνός, Αδαμάκης, Κυριακάκης, Μαυρής, Ανδρεαδάκης, Μαθιουδάκης

Άγιος Δημήτριος: Καφετζάκης, Γιαννόπουλος, Παπουτσιδάκης, Δουκιαντζάκης, Γερομαρκάκης, Παπουτσιδάκης Θ., Μανιαδής, Μιχαηλίδης, Μπελαδάκης, Παπαδάκης, Ψωμάς